معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: جشنواره غذای دانشجویی به منظور افزایش شور و نشاط و ایجاد فضایی متنوع بین دانشجویان برگزار شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: جشنواره غذای دانشجویی به منظور افزایش شور و نشاط و ایجاد فضایی متنوع بین دانشجویان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر امام بخش قایدی در این جشنواره اظهار داشت: غذای سالم و مقوی یاریگری مناسب برای دانشجویان است و در عین حال غذاهای ناسالم و چرب و فست فودها سبب چاقی و در طولانی مدت بیماری های قلبی و عروقی را به همراه خواهد داشت.
وی افزود: با محاسبه و کنترل کالری، نمک و قند غذاهای مصرفی روزانه، عدم استفاده از فستفودها، غذاهای آماده و استفاده از غذاهای سالم خانگی به راحتی می توان یک رژیم غذایی سالم را برای دانشجویان در بر داشته باشد.
قایدی در پایانخاطر نشان کرد: غذای کافی و مناسب اصل اساسی برای سلامت جسم و روان در جهت تداوم رشد و متابولیسم بدن است و مطالعات و پژوهشهای مختلف نشاندهنده این است که مشکلات بهداشتی در اثر عادت غذایی غلط به وجود میآید.
به گزارش وب دا؛ بخش عظیمی از جمعیت ایران را جوانان تشکیل میدهند که درصد بالایی از این جوانان دانشجویان هستند.